Fenntarthatóság

Cégünk a fenntarthatóság szempontjai szerint működik.
Megvalósítottuk régi álmunkat: a Budapest Taxi 2014-ben Magyarország első „zöld” taxitársasága lett, így Sao Paulo, New York, Osaka és Barcelona után Budapest lett az 5. olyan nagyváros, aki elmondhatja magáról, hogy a környezetvédelmet kiemelt prioritással kezeli​.
2012-ben bevezettük az e-számlát és az e-aláírást, amivel bekapcsolódunk a zöld projekt megvalósításába. Cégünk kiemelten fontosnak tartja az alapértékek tiszteletben tartását működése során. Támogatjuk azokat az ötleteket, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a környezettudatosság  minden irodába és háztartásba  egyaránt bekerüljön! Tiszteljük az egyenlő bánásmódot, az egészséges környezethez való jogot, illetve az emberi élet és biztonság védelmét. Emellett hívei vagyunk az etikus működésnek mind a munkavállalókkal, mind utasainkkal szemben. Taxis kollégáinknak Etikai Bizottságunk egy etikai kézikönyvet fogalmazott meg, amely megkönnyíti munkájukat. Folyamatos, hosszú távú együttműködésre törekszünk partnereinkkel, ennek érdekében igyekszünk minél teljesebben kielégíteni az igényeket a fejlesztések terén. Beszállítóinkat szintén e szempontok alapján választjuk ki.

 

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya
CIB BANK

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!