Rólunk

2013 nyarától a RT5 Taxi Holding Kft. üzemelteti a Budapest Taxi Kft-t. A cégcsoport három márkát fog össze. Az egyesülések eredményeképpen a cégcsoport felvette a Budapest Taxi nevet és egy teljesen új arculattal jelenik meg az utazóközönség előtt szeptemberben.
 

Fejlesztésink

Köszönhetően a folyamatos fejlődésnek, partnereink részére folyamatosan innovatív megoldásokat szállítunk. Minden gépjárművünk POS terminálllal van ellátva, amely lehetővé teszi a VISA, Mastercard vagy AMEX kártyával történő fizetést, akár PayPass üzemmódban is.
Ugyanez eszközök támogatják a GPS-alapú, csendes címkiadási rendszerünket is.
Az utóbbi időben számos újítést vezetünk be, például ügyfeleink részére bővíztettük fizetési rendszerünket. Utasaink már mobiltelefonjukkal is fizethetnek gépjárművünkben.
 

Minőség ellenőrzés.

Célunk, hogy minőségi taxi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára méltányos áron.
Partnereink bizalmának köszünhetően, és egyre növekvő számuk lehetővé teszi számunkra, hogy dinamikusan fejlesszük szolgáltatásunkat. Minőségpolitikánk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.
 


A nap 24 órájában rendelkezésére állunk.

A call center szolgálatunk a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Hardver és szoftveres eszközeink segítségével a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. 

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!