GYIK

Lehetséges a reptéri előrendelés?
Igen. Ha megadja, melyik járattal érkezik, akkor a diszpécser figyeli a járatokat, és akkor küldi a taxist, amikor a repülőgép leszállt.

Vállalnak taxiszolgáltatást a reptérre?
Igen. A reptérről visszafelé is. Ha megadja, melyik járattal érkezik, akkor a diszpécser figyeli a járatokat és a taxis várni fogja.

Előrendelésben tudok taxit rendelni?
Igen. Telefonon (06-1/20/30/70- 777-7777), e-mailben rendelés@budapesttaxi.hu vagy a mobilalkalmazásunkban is beállítható.

Hány főt lehet maximum egy taxival szállítani?
Az új szabályozás szerint egy taxi maximum 6 főt szállíthat.

Van-e egyterű taxi?
Igen. Igényeknek megfelelően tudunk küldeni.

Bankkártyával fizethetek-e?
Igen. Minden taxink fel van szerelve MasterCard, Visa és American Express bankkártyát is elfogadó POS-terminálokkal, emellett az új termináljaink PayPass-elfogadók is. Valamint csak a Budapest Taxi autóiban van lehetőség QR-kód segítségével a fuvart fizetni.

Mennyibe fog kerülni egy fuvar?
Fővárosi rendeletben meghatározott tarifát alkalmazunk. Kiállási díj: 450 Ft, kilométerdíj: 280 Ft, várakozási díj: 70 Ft/ perc. Weboldalunkon menetdíj-kalkulátor található, amin közelítő pontossággal kiszámítható a várható fuvar díja.

Mennyi idő alatt ér ki az autó?
Forgalmi helyzettől függ, de Budapest közigazgatási területén belül általában 5-10 percen belül tudunk taxit biztosítani. Ha a weboldalunkon található mobilalkalmazást letölti és használja, akkor az alkalmazás pontosan mutatja, hogy hol jár a taxi, és mikor fog odaérni.

Tudnak biztosítani nemdohányzó taxit?
Fővárosi rendelet szerint csak nemdohányzó taxival lehet taxiszolgáltatást végezni.

Kérhetek klímás taxit?
Fővárosi rendelet szerint minden taxinknak klímásnak kell lennie.

Hogyan tudok QR-kóddal fizetni?
Minden taxinkban található egy QR-kód, amely többek között tartalmazza a sofőr egyéni URH-kódját. A QR-kód és egy telefon segítségével Ön egyszerűen és biztonságosan fizethet az utazás végén.A pénzügyi tranzakció a MasterCard Mobile mobilfizetési megoldás segítségével megy végbe.

Hány autójuk van átlagosan üzemben Budapesten nappal és éjjel? (tehát mennyi az átlagos kiállási idő?)
Az átlagos kiállási idő 5 perc.

Hány klimatizált autójuk van?
Minden autónk klimatizált.

Mi a felhasználónév? (a kártyafeltöltési "regisztrációhoz" elég volt egy e-mail cím...)
Cégünk adja meg a felhasználónevet a taxikártya-rendelés alapján.

Meddig érvényes a kártya és az azon lévő feltöltés?
A feltöltős kártya érvényessége visszavonásig él, a feltöltött összeget a feltöltéstől számított 1 éven belül fel kell használni.

Az egyenleglekérdezés hol található?
Fizetéskor az autóban kapott bizonylaton látható a feltöltős taxikártya egyenlege, és ez a webes felületen is lekérdezhető: wwww.etaxicsekk.hu

Az eTaxi csekk és a taxikártya ugyanaz a dolog?
Nem ugyanaz, az eTaxi csekk egy elektronikus taxicsekk – szerződött partnereinknek van lehetőségük használni, a taxikártya egy mágnescsíkkal ellátott kártya, amelyet interneten keresztül tud feltölteni.

Hogyan lehet módosítani az oldalon regisztrált jelszavam?
Az oldalon jelenleg nem módosítható a jelszó, viszont bárhol, ahol a program bejelentkezési adatokat kér, megtalálható az elfelejtett jelszó küldése funkció. Ebben az esetben a program generál egy új jelszót és azt elküldi a regisztráció során megadott e-mail címre.

Hol lehet a Budapest Taxi kártya PIN-kódját megváltoztatni a honlapon?
A www.etaxicsekk.hu oldalon a felhasználónevet a taxikártya sorszáma alapján hozzuk létre. Kérem, írja meg a taxikártya sorszámát, amennyiben szeretne ilyen felhasználónevet.

Amennyiben van olyan kérdése, amelyre itt nem találta meg 
a választ, írja meg nekünk.
 

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya
CIB BANK

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!