Rólunk

A Főtaxi Csoport 2018 júniusában vásárolta meg a Budapest Taxit.  A cégcsoport három, kiemelkedő márkát fog össze, a Főtaxit, a Budapest Taxit és az MB Elit Taxit. Az egyesülések eredményeképpen a hazánk legnagyobb taxisflottája jött létre, amelynek magas színvonalú szolgáltatásait és előnyeit a Budapest Taxi utasai és partnerei egyaránt élvezhetik.

Fejlesztéseink

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének köszönhetően innovatív megoldásokkal szolgáljuk ki partnereink igényeit. Minden gépjárművünk POS terminállal rendelkezik, ami lehetővé teszi a VISA, Mastercard vagy AMEX kártyával történő fizetést, akár PayPass üzemmódban is.
Ugyanezen eszközök támogatják a GPS-alapú, csendes címkiadási rendszerünket is.
Az utóbbi időben számos újítást vezettünk be, például bővítettük fizetési rendszerünket, így utasaink már mobiltelefonjukkal és Union Pay-jel is fizethetnek gépjárműveinkben.


A nap 24 órájában rendelkezésére állunk.

A call center szolgálatunk a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Hardver és szoftveres eszközeink segítségével a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit.

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.
Az oldalon történő bankkártyás fizetés szolgáltatója a CIB Bankkártya
CIB BANK

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!