Rólunk

A Főtaxi Csoport 2018 júniusában vásárolta meg a Budapest Taxit.  A cégcsoport három, kiemelkedő márkát fog össze, a Főtaxit, a Budapest Taxit és az MB Elit Taxit. Az egyesülések eredményeképpen a hazánk legnagyobb taxisflottája jött létre, amelynek magas színvonalú szolgáltatásait és előnyeit a Budapest Taxi utasai és partnerei egyaránt élvezhetik.

Fejlesztéseink

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésének köszönhetően innovatív megoldásokkal szolgáljuk ki partnereink igényeit. Minden gépjárművünk POS terminállal rendelkezik, ami lehetővé teszi a VISA, Mastercard vagy AMEX kártyával történő fizetést, akár PayPass üzemmódban is.
Ugyanezen eszközök támogatják a GPS-alapú, csendes címkiadási rendszerünket is.
Az utóbbi időben számos újítást vezettünk be, például bővítettük fizetési rendszerünket, így utasaink már mobiltelefonjukkal és Union Pay-jel is fizethetnek gépjárműveinkben.


A nap 24 órájában rendelkezésére állunk.

A call center szolgálatunk a legkorszerűbb eszközökkel van felszerelve. Hardver és szoftveres eszközeink segítségével a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit.

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.

kártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!