Tarifa

A fizetendő viteldíj képzése az utas taxiba történő beszállását követően a taxaméter elindításával kezdődik meg, és az utas által kért végcélra való megérkezéskor a taxaméter leállításával fejeződik be; előrendelés vagy rendelés esetén a fizetendő viteldíj képzése az utas és a szolgálat által előzetesen meghatározott időpontban kezdődik meg, ha a személytaxi az előzetesen meghatározott időpontban az előrendelés vagy rendelés címén tartózkodik.

 
Alapdíj
(Ft)
Távolsággal arányos egységdíj
(Ft/km)
Idővel arányos egységdíj
(Ft/perc)
1000 400 100


A Budapestről induló és vidéken végződő fuvarok tarifáit az alábbi táblázat tartalmazza. Ezekben az esetekben a díjak a visszaút költségét is tartalmazzák.
 
Budapest közigazgatási határain kívül
Budapestről - vidékre
 
Bruttó
Viteldíj (Ft / km) 400 Ft
Várakozási díj (Ft / perc) 100 Ft
Alapdíj 1000 Ft
 

A  vidékről induló és Budapesten végződő fuvarok tarifáit az alábbi táblázat tartalmazza. Ezekben az esetekben a díjak a visszaút költségét is tartalmazzák.
 
Budapest közigazgatási határain kívül
vidékről - Budapestre
 
Bruttó
Viteldíj (Ft / km) 400 Ft
Várakozási díj (Ft / perc) 100 Ft
Alapdíj 1000 Ft
 
Az elfogadott fővárosi taxirendelet alapján minden egyes utazásnál a taxiórában szereplő összeget kell megfizetni az utasnak akár készpénzes/bankkártyás, akár utólagos elszámolással veszi igénybe szolgáltatásunkat, amelyből a rendelet értelmében kedvezmény nem adható.

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.

kártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!