Taxikártya

Prepaid taxikártya felhívás


Elektronikus taxikártyánkkal sosem volt ilyen könnyű az utazás: vállalati, valamint belföldi és külföldi magánügyfeleink részére ajánljuk utazásuk megkönnyítéséhez.
 
Magánszemélyek részére pedig készpénzkímélő, akár interneten keresztül is fizethető, előre kiszámítható, biztonságos megoldást nyújt.

Vállalati partnereinknek térítésmentesen biztosítunk tetszőleges számú taxikártyát, amellyel kényelmesen és gyorsan rendezhetik utazásuk költségeit.
Minden egyes taxikártya egyedi sorszámmal és PIN kóddal rendelkezik, ami megakadályozza az illetéktelen felhasználást. Használatkor a http://ecard.budapesttaxi.taxidriver.hu weboldalon az utazás befejezésének pillanatától a partnereink részére biztosított jelszó használatával ellenőrizhetőek az utazási információk. Ezzel visszaszorítható az indokolatlan utazások száma. A rendszernek köszönhetően a taxiköltség azonnal a megfelelő szervezeti kötlséghelyre terelhető, a program jelentősen gyorsítja a számlázást és számos lekérdezési és importálási lehetőséget biztosít ügyfeleink részére.

Magánszemélyek részére ajánljuk a feltölthető taxikártyánkat.
Az elektronikus taxikártya egy mágnescsíkkal ellátott, készpénzt helyettesítő, PIN-kóddal védett kártya. Rendeljen elektronikus taxikártyát, töltse fel tetszőleges összeggel, melyet autóinkban “leutazhat”. A kártya használatakor a szolgáltatást utazása végén ezzel egyenlítheti ki. Használata egyszerű: nincs szükség banki átutalásra, honlapunkon keresztül egyszerűen és gyorsan feltöltheti.

Reklamációval kapcsolatos információt minőségbiztosítási irányeleveink között olvashat.

IGÉNYLÉS
Taxikártya (postpaid és prepaid kártya) megrendelési igényét kérjük, hogy jelezze a
sales@budapesttaxi.hu e-mail címen vagy a 06/1-422-2150-es telefonszámon.
 

Bankkártyás fizetés szolgáltatója

Színvonalas szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy minden autónkban kártyalehúzó rendszer működik.

kártya

Lépjen velünk kapcsolatba

Keressen meg bennünket elérhetőségeink bármelyikén, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, melyeken kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot, és diszpécserünk felkeresi Önt!